Kako njegov interes ohraniti za vedno

Lepotička s sončnimi očali

Ljubezen je lahko resnično neverjetna zadeva, vendar s časom ponavadi pričnete bledeti, še posebno v dolgoročni zvezi. Z vami bomo delili nekaj nasvetov s pomočjo katerih boste ohranili njegov interes.
Ni pomembno, ali ste v zvezi s sanjskim moškim ali ga preprosto želite pritegniti. Ne glede na situacijo bi se morala vsaka ženska naučiti, kako ujeti moško srce.

Moški odtavajo kadar izgubijo interes in na koncu se lahko zaradi tega ženska počuti zapostavljena. Osamljena, zagrenjena, razočarana. Če se želite naučiti, kako lahko za vedno ohranite njegovo zanimanje, preberite ta članek, v katerem boste lahko odkrili, kaj je potrebno, da postane in ostane vaš, za vedno.

Odlična novica je, da za veliko spremembo ni potrebno veliko dela. Najprej začnemo z vami:

Postanite najboljša verzija sebe

Nekje v mislih lahko verjetno vidite popolno verzijo sebe. Ampak niste tako neumni, da bi mislili, da ste vi ali kdorkoli drug, kdaj lahko popolni. Ljudi, ki so pomembni v vašem življenju manjše napake ne motijo. Napake nam vsem dajejo značaj.
Obstaja pa razlika med prisrčno lastnostjo, ki je edinstvena za vas, in lastnostjo, ki se drugim zdi škodljiva ali odbijajoča. Začnite tako, da za nasvet vprašate prijatelja za katerega veste, da bo brutalno iskren.

Lahko, da ste že najboljša verzija sebe. Toda zakaj bi potem brali ta članek? Globoko v sebi veste, da so del vas tudi takšne stvari, ki jih počnete pogosto in jih hkrati nočete več početi.
Skrbi vas, da boste na koncu odbili moškega svojih sanj. Dobra novica je, da lahko te slabe navade spremenite. Potrebno je le nekaj časa in truda.

Razumite kako moški resnično razmišljajo

Na spletu je toliko dezinformacij o tem, kako razmišljamo moški in kaj si želimo. Resnično ne krivim ljudi, ki širijo te neresnice.
Moški namreč pogosto ne bodo povsem iskreni glede tega, kaj hočejo, ker se bojijo, da jih boste obsojali. Še težje pa je ker se želje posameznih moških lahko zelo razlikujejo.

Toda nekatere osnove, ki veljajo za vse moške, so popolnoma preproste: Sovražimo dramo in ženske, ki jo povzročajo, ker jim je v življenju dolgčas.
Radi imamo spolne odnose z žensko, ki nas sprejme takšne kot smo in z žensko, ki jo lahko vzburimo (več o tem v nadaljevanju). Potrebujemo svoj prostor in čas, ki je oddaljen od vas, ko se lahko družimo s prijatelji ali preprosto nekaj časa, ki ga lahko preživimo sami.

V zvezi raje prevzamemo vodilno vlogo, vendar razumite, da radi vidimo tudi to, da včasih ženske prevzamete odgovornost. Želimo si, da bi bili samozavestni tudi vi. Nič ni bolj seksi od ženske, ki se v življenju vede samozavestno.
Tega ni preveč težko razumeti, kajne?

Druga pomembna točka pri tem je, da so moški takšni kot so. Ne moremo se spremeniti samo zato da bi ustrezali vam in nespametni moški, ki to poskušajo, na koncu končajo nesrečni in samski. Počutijo se prevarane.
Ne pozabite, da razmišljamo na unikaten moški način in vedno bomo. Nehajte si želeti, da bi razmišljali drugače in se naučite sprejemati naše razmišljanje, tako kot mi sprejemamo vaše.

Ugotovite, kaj mu je všeč

zaljubljen par

Ne pozabite, da to on verjetno že počne za vas. V odnosu je pomembno pravo razmerje med jemanjem in dajanjem. In kadar moški dobi, kar si želi, v zameno za vas naredi enako. Na videz majhne stvari imamo najraje in vedno si zapomnimo, ko za nas storite kaj lepega. Lahko je samo preprosta skodelica čaja ali kave v ravno pravem trenutku.

Ali pa nam privoščite nežno masažo glave, ko vidite, da smo imeli težek dan. Lahko pa doma spečete našo najljubšo jed in nam jo prinesete ob naslednjem snidenju. Mogoče lahko včasih pospravite posodo za nami. Toda te stvari potrebujemo redno, ne zgolj kadar smo utrujeni. Na primer, povsem normalno je, da imate drugačen okus za filme kot vaš partner. Naslednjič lahko predlagate film, za katerega veste, da mu bo všeč, tudi če vam ni preveč do tega. Enako je z izbiro restavracij.

Karkoli že je, jasno mu pokažite, da radi počnete stvari zanj in z njim. Kako pa veste, kaj mu je všeč? Preprosto: vprašajte ga! Ugotovite kaj so malenkosti v njegovem življenju, ki mu veliko pomenijo. Všeč mu bo že to, da vas vsaj zanima, ne glede na to, ali se jih boste dejansko spomnili.

Včasih prevzemite vodilno vlogo

Par se drži za roke

Od moških se običajno pričakuje, da v zvezi z žensko prevzamejo vodilno vlogo na določenih področjih. Seveda je odvisno od edinstvene dinamike vsakega para.
Če pa ugotovite, da vaš moški prevzame vodilno vlogo pogosto, se nikar ne bojte prevzeti pobude. Moški so pri nekaterih stvareh boljši kot ženske in obratno. To je zaradi naših bioloških razlik.
Tako mu lahko pokažete, da lahko v razmerju tudi vi poskrbite za zadeve in da se boste pripravljeni potruditi, kadar bo to potrebno. Kako pa lahko to storite? Pomislite kako bi lahko življenje izboljšali za oba. Zelo preprosto.
Lahko bi mu zagotovili nekaj prostega časa, ki ga lahko preživi s prijatelji. Pogosto se moški počutimo kot, da zanemarjamo svojo partnerko, če se odločimo za druženje s prijatelji. Moški potrebujemo moško družbo. Kakšno je bilo njegovo življenje, ko ste ga spoznali, se spomnite? Ta moški, ki se ga spominjate je moški v katerega ste se zaljubili zato naredite vse v vaši moči, da mu pomagate ohraniti podobno življenje in stara prijateljstva. Če mu diskretno poveste, da si želite, da bi se več družil s prijatelji vam bo zelo hvaležen za to gesto. Čas, ko nista skupaj je tisto kar podžiga plamen in zagotavlja, da ne bo izgubil zanimanja za vas.

Intimno se povežite z njim

Verjetno že veste, da je spolni nagon povprečnega moškega veliko močnejši od povprečne ženske. In moška spolnost je nekaj, kar lahko uporabite v svojo korist. Potrebno je le nekaj časa in razumevanje osnovnih stvari. Prvič, seks je potreba, ki jo mora moški zelo redno zadovoljevati. Drugič, vaš izgled je za moškega pomemben, vendar ni vse. Želimo si biti z žensko, ki skrbi zase in ki resnično skrbi za nas. Nikoli ne bomo zapustili ženske, ki skrbi za izpolnjevanje naših edinstvenih spolnih želja in je navdušena nad tem, da je del naših seksualnih fantazij. Resnično je tako preprosto.

Morate si vzeti čas, da svojemu partnerju pokažete, da vam lahko zaupa svoje najbolj intimne seksualne misli. Kadar lahko z vami deli takšno stvar, se bo počutil še bolj povezanega z vami. In ko boste lahko uresničili njegove fantazije, bo imel z vami posebno vez. Nekaj česar preprosto ne more dobiti od nobene druge ženske. Spolna povezava, ki jo delite z njim, je tisto, kar vas opredeljuje kot par, kot dekle in fanta ali pa kot moža in ženo.

Končne misli

Vse dobre stvari v življenju zahtevajo čas in trdo delo. To je eden izmed glavnih zakonov življenja. Dobra novica pa je, da seveda živimo precej dolgo.
To seveda ne pomeni, da morate čakati. Že danes lahko začnete delati na tem, da boste postali ženska, ki bo privlačila moškega svojih sanj. Ko najdete moškega vaših sanj, sledite mojim nasvetom in za vedno bo vaš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *